FOTO A VIDEO: Takhle probíhal boj s požárem rodinného domu ve Varnsdorfu
Foto a video: Roman Kutilek a SDH Rumburk
Děčín

Varnsdorf - Jednotka rumburských hasičů v úterý vyjížděla třemi vozy na požár rodinného domu ve Varnsdorfu. Kouř z požáru byl vidět již od velkého kruhového objezdu nad městem. Po příjezdu na místo byla již celá střecha zasažena plameny.

Jednotka nasadila z cisterny tři vodní proudy, dvěma se zasahovalo v dýchací technice zevnitř budovy a třetí byl natažen zvenku. Místní jednotka již uvnitř zasahovala. Další proudy byly nasazeny z výškové techniky a v okolí domu, aby se požár nerozšířil.

2407pozardum1

2407pozardum2

S cisternou CAS 32 T815 jednotka zajišťovala kyvadlovou dopravu vody. Po lokalizaci požáru se rumburští hasiči vrátili zpět na základnu a na místě zůstala místní jednotka, která dohašovala skrytá ohniska. Příčinu vzniku požáru na místo přijel zjistit hasičský vyšetřovatel.

2407pozardum4

2407pozardum5

VIDEO

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru