OBRAZEM: Strom v Martiněvsi spadl na projíždějící auto, druhý padající strom skončil až v zahradě přes silnici
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Martiněves - Profesionální hasiči z děčínské stanice a dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v pondělí 20. února 2023 ve 14:00 k nahlášenému pádu stromu, který spadl na nákladní automobil. Podle oznámení naštěstí nedošlo ke zranění osob. K pádu došlo na silnici 1/13, v Martiněvsi, u přehrady. 

Po příjezdu bylo zjištěno, že padající strom spadl na nákladový prostor právě projíždějícího automobilu. Strom při pádu strhl i sousední strom, který skončil v zahradě přes silnici. Poškozen byl tedy i plot zahrady a došlo také ke stržení kabelu veřejného osvětlení. Na místo přijeli i strážníci MP Jílové a také policie ČR. Provoz na hlavním silničním tahu byl zcela zastaven, později řízen kyvadlově. Hasiči provedli úklid vozovky a událost nahlásili i na Lesy ČR. K místu přijeli i pracovníci města Jílové - odboru místního hospodářství.

2002strommal

2002stromtrimal

2002strompetmal

2002stromosmmal

2002stromctyrimal

2002stromdevet

2002stromdvamal

2002stromsedmmal

2002stromsestmal

2002druhystrommal

Foto: Tomáš Straka

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru