Podkrušnohorský motoráček na Kozí dráze. Foto: Ústecký kraj
Co se chystá

Ústecký kraj - Po 17 letech bude víkendová turistická linka T11 Podkrušnohorský motoráček pravidelně jezdit z Děčína až do Krupky, kde mohou turisté pohodlně přejít k lanovce na Komáří vížku. Linka dosud končila na Telnici. Při této příležitosti Doprava Ústeckého kraje v sobotu 21. září navýší kapacitu spoje a přidá místa pro cyklisty. Pravidelná linka až do Krupky vyjela naposledy 8. prosince 2007.

O letošním prodloužení trasy Kozí dráhy až do Krupky se mluvilo už na jaře. Opravy jsou u konce a nyní je vše připraveno k uvedení do provozu. Linka T11 bude jezdit o víkendech až do ukončení turistické sezóny 3. listopadu.

Kvůli úpravě trasy bude od 21. září platit nový jízdní řád. Celkem pojedou čtyři spoje tam a zpět, zhruba po 3 hodinách.

Na trase platí tarif DÚK. Cestující, který má nebo bude mít do pátku 20. září staženou dopravní mobilní aplikaci DÚKapka, získá při příležitosti Dne bez aut celodenní jízdenku DÚK zdarma na neděli 22. září. A tu lze využít třeba k výletu po Kozí dráze.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru