Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Libochovice - Nemáte ještě plány na víkend? Vydejte se na prodejní výstavu drobného zvířectva a holubů, která se uskuteční v Libochovicích na adrese Čechova 864.

Sídlo sdružení chovatelů se nachází v zeleném objektu, hned vedle vlakového nádraží trasy Lovosice - Louny. Veřejnosti bude přístupna v sobotu mezi 8 a 16 hodinou. V neděli opět od 8 hodin ranních, ale pouze do 12 hodin, kdy proběhne slavnostní vyhlášení vítězů a předání zvířat zpět svým majitelům.

Dále se můžete těšit na sekci drobného exotického ptactva, přes sekci králíků, dvou desítek voliér drůbeže a dohromady tedy několik stovek kusů chovných zvířat. Nebude chybět ani tradiční burza zvířat nebo drobné občerstvení.

Vstupné je 30 korun za plnoletého milovníka zvířat a 10 korun za každého potomka. Děti předškolního věku mají vstupné zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru