OBRAZEM: Plameny totálně zdevastovaly osobní auto. Požár se snažili uhasit i kolemjdoucí
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - V úterý, osm minut před půl sedmou hodinou večer, vyjížděly dvě jednotky hasičů k požáru osobního auta do Hálkovy ulice v Rumburku. Po příjezdu na místo bylo průzkumem zjištěno, že je zasažen motorový prostor vozu a pohotoví přihlížející zmírňují rozsah požáru hasícím přístrojem.

Jednotka nasadila jeden vodní proud a během chvíle dostala oheň pod kontrolu. Během hašení z vozidla unikaly provozní kapaliny, které jednotka zastříkala smáčedlem s detergenčním účinkem pro mytí a odmašťování vozovky. Příčinu vzniku požáru přijel na místo zjistit hasičský vyšetřovatel. U požáru zasahovali policisté a kolegové ze stanice HZS Varnsdorf.

1505pozarauta1

1505pozarauta2

1505pozarauta3

1505pozarauta5

1505pozarauta6

1505pozarauta7

7x foto zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru