OBRAZEM: Plameny úplně zničily zahradní domek. Hasiči museli zasahovat v dýchací technice
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - V neděli krátce před jedenáctou hodinou se městem rozezněla hasičská siréna, a to z důvodu požáru zahradního domku ve Starých Křečanech. První na místo dorazili hasiči ze stanice HZS Šluknov, kteří rozvinuli první proud.

Hned za nimi následovala jednotka rumburských hasičů, která natáhla další proud a započaly hasební práce na chatce, která již byla zcela zasažena plameny.

2708pozarkrecany1

2708pozarkrecany3

Hasiči zasahovali v dýchací technice a termokamerou zkoumali místo požáru, jelikož nebylo jisté zda se uvnitř někdo nenachází, což se naštěstí nepotvrdilo.

2708pozarkrecany4

2708pozarkrecany5

Příčinu vzniku požáru na místo přijel zjistit hasičský vyšetřovatel. Po dohašení celé chatky přišla hasičům osobně poděkovat oznamovatelka události.

2708pozarkrecany6

2708pozarkrecany7

7x foto zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru