Noční tragédie: Při dopravní nehodě zemřeli dva mladí lidé. Další dva jsou po operaci v nemocnici
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Šluknov - K tragické dopravní nehodě došlo v noci ze soboty na neděli na silnici asi tři kilometry od Šluknova. Na místo okamžitě vyjely všechny složky IZS. Při karambolu vylétlo osobní auto ze silnice. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že dvěma lidem už záchranáři nemohli pomoc. Další dva pacienti byli s těžkými zraněními přepraveni do ústecké nemocnice.

Na místo také vzlétl vrtulník pražské záchranné služby, ale kvůli špatnému počasí se musel během letu vrátit zpět na základnu. Řidička havarovaného vozu nadýchala 1,4 promile alkoholu. Obě ženy jsou po operaci. Událost je nyní v šetření PČR. Zemřelým mužům bylo 28 a 29 let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru