Jedenáct trestů bylo asi málo! Muž má během měsíce a půl na svědomí nejmíň osm krádeží
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Ani jedenáct předchozích odsouzení neodradilo třicetiletého recidivistu od dalšího páchání trestné činnosti. Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže muži, který se od půlky srpna do první říjnové neděle dopustil nejméně osmi krádeží v různých děčínských prodejnách.

Podezřelý kradl alkohol, sladkosti, kávu, nebo kosmetiku. Policisté ho také viní z toho, že začátkem září ukradl v Děčíně horské kolo, které nechal majitel opřené u domu.

"Celkem krádežemi způsobil škodu přes osm tisíc korun, policisté mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu krádeže a ve lhůtě 48 hodin od zadržení ho eskortovali k soudu," uvedl policejníá mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru