Mikulášská nadílka u Vás doma? Nyní je ten správný čas na její objednání
Nyní ještě ladíme doplňky a naše trio doplní ještě jeden čert. Navštivte náš Facebook, Mikuláš z Vyhlídky
Děčín

Bynov - V tuto chvíli přijímáme objednávky na Mikulášskou nadílku. Nabízíme Vám návštěvu přímo u Vás doma (Mikuláš, anděl a dva čerti), čtení z Pekelné knihy hříchů, předání balíčků. Pro hodně bojácné děti může čert zůstat jen na chodbě a rachotit řetězem či cinkat zvoncem. Vše záleží na domluvě.

Cena návštěvy za domácnost je 300 Kč. K tomu nabízíme balíček za 100 Kč pro jedno dítě nebo si můžete připravit balíček vlastní. Objednat nás můžete na emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Do emailu uveďte počet dětí, jestli budete chtít náš balíček nebo budete mít vlastní a také Váš telefonický kontakt, na který se Vám ozveme a domluvíme podrobnosti. Nyní přijímáme objednávky pro Bynov, když nebude naplněna kapacita, budeme plánovat sousední Jílové.

Navštivte i náš Facebook, kde máme fotografie: Mikuláš z Vyhlídky
Psát můžete i sms: 723 267 034
Těšíme se...
Váš Mikuláš z Vyhlídky a jeho tým

1010certpet

0109cert

1010cert

1010certdva

1010certtri

1010mikulas

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru