FOTO: Vandal v Děčíně posprejoval několik aut i fasády domu! Pátrají po něm policisté
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který je podezřelý, že v době od 21:00 hodin dne 14. listopadu do 5:30 hodin dne 15. listopadu 2021 v Děčíně II – Novém Městě v ulicích Kamenická, Riegrova a Horská postříkal stříbrným sprejem šest zaparkovaných vozidel.

Policisté zároveň prověřují i případ, kdy neznámý vandal nastříkal pravděpodobně totožným stříbrným sprejem nápisy na fasády nemovitostí v ulicích Kamenická a Oblouková. Poškození vyčíslili celkovou škodu na téměř čtyřicet tisíc korun, policisté případy prověřují jako přečin poškození cizí věci.

0712vandalkz3

Foto: Policie ČR

"V rámci šetření jsme zajistili kamerový záznam, na kterém je dne 11. listopadu 2021 v 19:59 hodin zachycen neznámý muž, který právě sprejuje na dům v ulici Oblouková. Jakékoliv informace k totožnosti, nebo výskytu muže na záznamu, je možné sdělit přímo na Obvodní oddělení PČR Děčín - město, ul. Kaštanová 2, tel. č. 974 441 200, případně poznatky předat na linku 158. Rovněž přivítáme svědectví dalších osob, které by k případu mohly sdělit informace, které by nám pomohly dopadnout pachatele, případně mají k dispozici kamerové záznamy, na kterých je protiprávní činnost neznámého vandala zachycena, za pomoc předem děkujeme," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

0712vandalkz1

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru