Trojice zaměstnanců si chtěla v práci přivydělat bokem. Během přestávek na jídlo kradli zinek
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Až dvouleté vězení hrozí třem spolupachatelům ve věku 34, 38 a 43 let. Jsou podezřelí, že jako zaměstnanci strojírenského závodu na Děčínsku odcizili z haly asi 300 kilogramů zinku, který v průběhu několika dnů během přestávek na jídlo postupně odnosili v kyblících a naložili do auta, kterým ho po směně odvezli.

"Dalších více jak dvě stě kilogramů kovu v hodnotě téměř 16 tisíc korun se odcizit pokusili, poškozené firmě způsobili škodu přes 21 tisíc korun. Policisté všem sdělili podezření z přečinu krádeže a krádeže ve stadiu pokusu, vyšetřování jsou na svobodě," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru