STALO SE: Od pohřbu matky po erotické služby. Slečna (18) díky své bujné fantazii vylákala z mužů přes čtvrt milionu!
ilustrační foto: CC0
Děčín

Most - Bohatou fantazii využila na bezpracný přísun peněz teprve 18letá slečna z Mostu. Ta byla čilá na sociálních sítích, kde komunikovala s neznámými muži. Během půlročních aktivit z nich měla dle policie vylákat 360 tisíc korun.

S poškozenými se seznamovala prostřednictvím internetových seznamek a posléze s nimi komunikovala přes aplikace, kde po nich lákala peníze pod smyšlenými záminkami. Ona sama se vydávala za jinou osobu. Někteří muži byli opravdu štědří a na účet jí poukázali desetitisíce korun.

"Peníze měla údajně potřebovat například na úhradu nákladů pohřbu své matky, výrobu náhrobního kamene, splátky půjček, opravy a koupi vozu a někdy nabízela i erotické služby. Od samého počátku však neměla v úmyslu peníze vracet a také žádné slibované služby neposkytla," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Vyšetřovatel Mostečanku obvinil z přečinu podvodu a také z úvěrového podvodu, neboť v jednom případě požádala jednu společnost o poskytnutí úvěru ve výši 7 700 korun a při uzavírání smlouvy uvedla nepravdivé údaje o svém příjmu. "Žena je stíhána na svobodě a v případě odsouzení může očekávat až pětiletý trest odnětí svobody," uzavřela policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru