Probíhá sbírka na osobní vůz pro pracovnice asistenční a pečovatelské služby Kostky Krásná Lípa. Přispějte i vy
Ilustrační foto
Děčín

Krásná Lípa - Kostka Krásná Lípa poskytuje asistenční a pečovatelské služby více jak 80 klientům ze Šluknovského výběžku. Pečuje v domácím prostředí zejména o seniory a osoby se sníženou soběstačnosti.

Působí v 18 obcích našeho regionu a pro své pracovnice potřebuje osobní vozidla, aby se bezpečně a za každého počasí dostaly ke klientům. V této souvislosti probíhá v rámci programu ČSOB pomáhá regionům sbírka, jejíž výtěžek bude použit na nákup a provoz nového vozidla.

Přispět je možné do 6. ledna 2022 platební kartou prostřednictvím formuláře na webu programu nebo převodem na účet. Kromě darů vybraných od veřejnosti projekt získá další peníze od ČSOB, a to ve výši podle toho, na jakém místě se s celkově vybranými penězi od veřejnosti umístí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru