Aktualizujeme: U Rumburka na Děčínsku našli torzo ohořelé ženy. Policie po pachateli intenzivně pátrá
V těchto místech bylo nalezeno ohořelé lidské tělo, Foto: redakce
Děčín

Rumburk, Horní Jindřichov - Hasiči z Rumburka a z Varnsdorfu vyjeli v pátek 4. 2. 2022 okolo čtvrté hodiny ranní k nahlášenému požáru odpadu v lese u Východní ulice v Rumburku. Po příjezdu bylo zjištěno, že se jedná o požár lidského těla. 

V pátek 4. února v ranních hodinách zahájili krajští kriminalisté vyšetřování násilného trestného činu, ke kterému došlo na Děčínsku. Informaci uvedla v pátek dopoledne policie na Twitteru.

0502telo

V těchto místech bylo nalezeno ohořelé lidské tělo, Foto: redakce

Torzo bylo převezeno na patologii a byla nařízena soudní pitva.

Policejní mluvčí Veronika Hyšplerová pro Děčínský deník uvedla, že se jedná o násilný trestný čin. „Po pachateli intenzivně pátráme,“ dodala pro deník Hyšplerová.

„Od kolegů z HZS jsme přijali oznámení o požáru v Horním Jindřichově. V požářišti byla nalezena osoba bez známek života, proto jsme tuto událost předali policii a koronerovi,“ uvedl v pátek odpoledne mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru