OBRAZEM: Hasiči z Jílového mají ve výzbroji nový mobilní dieselagregát
Foto, zdroj: Pavel Mošner - JSDH Jílové
Děčín

Jílové - Hasiči z Jílového na sklonku roku 2022 dostali do výzbroje nový moderní „Mobilní dieselový generátor elektrické energie ESE 55 TBI“. Mobilní dieselagregát bude důležitým pomocníkem města a hasičů při zajištění krizové připravenosti, jakožto náhradní zdroj elektrické energie pro zásobování klíčových objektů města.

Výpadek elektrické energie totiž může znamenat bezprostřední ohrožení života nebo zdraví, nebo značné materiální ztráty. Čím je výpadek elektroenergetické soustavy delší, tím větší má následky. A proto jak se říká, když jsi připraven, nejsi zaskočen, aneb štěstí přeje připraveným.

0401hasicitri

0401hasicidva

0401hasicipet

0401hasici

0401hasicictyri

Foto, zdroj: Pavel Mošner - JSDH Jílové 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru