Opilý řidič způsobil dopravní nehodu, měl v sobě dvě promile! Hrozí mu tři roky
Ilustrační foto
Děčín

Děčínsko - Policisté z děčínského dopravního inspektorátu sdělili v uplynulých dnech ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 68letému muži. Ten měl koncem listopadu loňského roku v nočních hodinách řídit na Děčínsku osobní automobil tovární značky Nissan.

Poblíž České Kamenice pravděpodobně nezvládl řízení na mokré vozovce, přejel mimo komunikaci a v protisměru následně narazil do zábradlí betonové propusti. Po dopravní nehodě byl řidič převezen na ošetření do nemocnice. Ještě předtím byl policisty vyzván, aby se podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,94 promile a při opakovaném měření 2 promile alkoholu v dechu.

"Škoda byla vyčíslena na částku 117 tisíc korun. V případě prokázání viny u soudu hrozí osmašedesátiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru