OBRAZEM: Osm jednotek hasičů zasahovalo na Děčínsku u požáru kotelny na lehké topné oleje
Zdroj: HZS
Děčín

Kytlice, Falknov - Celkem osm hasičských jednotek (profesionální hasiči Česká Kamenice a Varnsdorf, dobrovolní hasiči Česká Kamenice, Horní Podluží, Kytlice, Chřibská, Kamenický Šenov a Nový Bor) zasahovalo v neděli 8. 1. 2023 odpoledne u likvidace požáru kotelny na lehké topné oleje ve Falknově na Děčínsku.

V první fázi zásahu se hasiči zaměřili na ochlazování bezprostředního okolí kotelny a vyhledání prvotního ohniska požáru pomocí termokamery. Požár se hasičům podařilo lokalizovat pomocí práškových hasicích přístrojů a vodních proudů v 15:55 hodin a následně likvidovat v 16:27 hodin. Příčina vzniku požáru je v šetření.

0801olejpozardva

0801olejpozartri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru