Policisté o víkendu narazili na dva řidiče pod vlivem alkoholu. Oba nadýchali dvě promile!
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - Varnsdorfští policisté při kontrolách řidičů zjistili o víkendu dva, kteří řídili pod vlivem alkoholu. Prvního podezřelého 29letého muže zastavila a kontrolovala policejní hlídka v sobotu 7. ledna 2022 ve večerních hodinách ve Varnsdorfu na ulici Gen. Svobody při řízení motorového vozidla.

Řidič vykazoval známky požití alkoholu. Na výzvu se podrobil dechové zkoušce, která byla pozitivní, s výsledkem 2,04 promile alkoholu v dechu. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu.

Další řidič pod vlivem alkoholu byl zjištěn v neděli 8. ledna 2022. Podezřelého 24letého muže zastavila a kontrolovala policejní hlídka krátce po 23. hodině ve Varnsdorfu na ulici Dělnická při řízení motorového vozidla. I tento řidič vykazoval známky požití alkoholu. Na výzvu se muž podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil výsledek 2,03 promile alkoholu v dechu. Na místě mu policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu.

Včerejšího dne sdělili policisté na obvodním oddělení Varnsdorf oběma podezřelým v režimu zkráceného přípravného řízení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě uznání viny u soudu jim za takové jednání hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru