Mladík na ulici zbil seniora, ten skončil v nemocnici. Za těžké ublížení na zdraví mu hrozí deset let
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Rumburští kriminalisté zahájili trestní stíhání 21letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví v jednočinném souběhu s přečinem výtržnictví.

Takového jednání se měl dopustit začátkem měsíce ledna letošního roku na ulici Tř. 9. května v Rumburku. Podle zjištění kriminalistů měl na ulici bezdůvodně a bez varování fyzicky atakovat staršího muže, který poté upadl na zem. Následně se agresor měl ještě pokusit fyzicky zaútočit na kamaráda staršího napadeného muže. Poranění napadeného seniora si vyžádala lékařské ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici.

"Na základě podnětu policejního komisaře podal státní zástupce návrh na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval. Rozhodnutím soudu byl muž vzat do vazby. V případě uznání viny u soudu mu může hrozit až desetiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru