Na Teplické ulici probíhá oprava výtluků. Provoz je řízen kyvadlově semafory, tvoří se kolony
Foto: redakce
Děčín

Děčín - Ředitelství silnic a dálnic provádí v těchto dnech opravy výtluků na Teplické ulici. Informuje o tom město Děčín. Autobusy městské hromadné dopravy mají aktuálně zhruba půlhodinové zpoždění.

"Na vyfrézovaných úsecích aktuálně pokládáme asfalt. Řidiči místem projedou kyvadlovým provozem řízeným semafory. Práce ukončíme dnes odpoledne a úsek pustíme do plného provozu. V Děčíně na silnici I/13 budeme s opravou výtluků pokračovat v pondělí 22.5., a to na křižovatce ulic Teplická a Pivovarská, dále v ulici Teplická v jízdním pruhu směr Oldřichov. Práce budou probíhat za částečné uzavírky s řízeným kyvadlovým provozem. Za komplikace se omlouváme," uvádí Ředitelství silnic a dálnic.

Podle ŘSD, které poskytlo informace k opravám až nyní, se nejedná o velkoplošné opravy. I tak ale musí řidiči počítat se zdržení ve směru na Bynov a opačně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru