Skupina lidí urážela zákazníky na pumpě, opilý senior napadl jednoho ze zasahujících strážníků
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V ranních hodinách na benzínové stanici v ulici 2. Polské Armády se odehrál incident, kdy skupina lidí s nevhodným chováním a nadávkami obtěžovala ostatní zákazníky. Situace se vyhrotila, když dorazili strážníci městské policie a skupinku vykázali. Jeden z členů skupinky se rozhodl ignorovat výzvu a místo toho začal strážníkům vulgárně nadávat a dokonce jednoho strážníka napadl. Následkem toho byl odvezen na záchytnou stanici.

Případ se odehrál ve čtvrtek mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní. Skupina lidí se shromáždila na benzínové stanici a začala se chovat velmi hlučně. Nadávali a obtěžovali ostatní zákazníky, což vyvolalo znepokojení a nevoli. Ostatní návštěvníci benzínové stanice kontaktovali městskou policii, aby zasáhla.

"Na místo dorazila hlídka strážníků a požádala skupinu, aby z místa odešla a přestala obtěžovat ostatní. Většina členů skupinky uposlechla pokyn a prostor opustila. Avšak jeden čerstvě sedmdesátiletý muž se rozhodl neposlechnout a začal strážníky vulgárně urážet. I přes veškeré snahy hlídky o zklidnění, situace vygradovala a muž napadl jednoho člena zakročující hlídky. Ten se přirozeně rychle bránil a použil donucovací prostředky, aby zastavil útok a zajistil bezpečnost na místě. Bylo evidentní, že za chováním muže byla vysoká míra požití alkoholických nápojů, která významně přispěla k tomu, že byl zadržen a odvezen na záchytnou stanici," uvedl mluvčí městské policie Lukáš Moudrý.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru