Foto: redakce
Děčín

Jílové, Martiněves - Dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v pátek 20. říjnave 13:57 k nahlášené zatopené kotelně v panelovém domě v Nové ulici. Podle oznámení bylo v místnosti přibližně 10 centimetrů vody.

Hlavní problém byl v tom, že tento prostor je až pod střechou zmíněného paneláku. Voda začala prosakovat do spodních bytů a tím obyvatelům vznikala škoda.

Foto: redakce

Hasiči vodu odčerpali a zapůjčili vysoušeče. Jednalo se o poškození tří pater pod kotelnou. Na místo přijeli jak zástupci města, tak i opraváři kotelny - ti byli na místě ještě před hasiči, kotelna se sama ozvala a hlásila závadu.

Foto: redakce

Aby pátečního smolného dne nebylo málo, tak při přesunu do hasičárny, po vyhlášení poplachu, došlo k pádu jednoho z dobrovolných hasičů. Zraněný hasič statečně provedl výjezd, ale následně musel vyhledat lékařské ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru