Ilustrační foto
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - Sérii majetkových trestných činů během krátké doby objasnili děčínští kriminalisté. Ti zjistili, že za dvaceti případy vloupání do motorových vozidel různých továrních značek, ke kterým došlo v Benešově nad Ploučnicí během minulého víkendu, stojí jedna a tatáž osoba.

Podle nich má násilné vniknutí do 20 vozidel na svědomí 35letý muž, který měl svým jednáním způsobit škodu za více než 161 tisíc korun. Poškozením vyloupených vozů tak paradoxně způsobil větší škodu, než odcizením věcí z vozidel. Zatímco hodnota ukradených předmětů byla odhadnuta na více než 27 tisíc korun, celková škoda na všech vozech byla vyčíslena na více než 134 tisíc korun.

"Kriminalisté v těchto dnech zahájili trestní stíhání 35letého muže a obvinili ho ze spáchání trestných činů krádeže, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což mu v případě uznání viny u soudu hrozí  až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru