Foto: Policie ČR
Děčín

Šluknov - V pondělí 30. října v době od 05:00 do 05:30 hodin došlo ve Šluknově v ulici Zeyerova ke krádeži zde přistaveného suťového kontejneru na odpad o velikosti 3,7 m x 2 m x 0,45 m, modré barvy, v hodnotě 35 tisíc korun.

Podle výsledku dosavadního šetření policistů jej měl neznámý pachatel naložit na nákladní vozidlo s červenou kabinou a hákovým kontejnerovým  nosičem a z místa odjet směrem na Rumburk.

Ilustrační foto možného nebo podobného typu nákladního vozidla. Foto: Policie ČR

"Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po odcizeném kontejneru, nákladním vozidle, se kterým měl být odcizen a  zejména žádají možné svědky, kteří mohli dne 30. 10. 2023 v době od 05:10 do 06:15 hodin dané vozidlo zahlédnout při pohybu na silnici mezi Šluknovem a Rumburkem  a případně jej i  zachytit  palubní kamerou ve svém vozidle.  V případě jakéhokoli poznatku k případu kontaktujte policisty z obvodního oddělení Šluknov tel. 974 441 700 nebo na lince 158," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru