Setkání s oceněnými zaměstnankyněmi Nemocnice Děčín. Zleva MUDr. Anna Briestenská, Jiřina Kotalíková, ředitel MUDr. Michal Hanauer, MBA, MUDr. Alice Lodlová a hlavní sestra Mgr. Danuše Tomášková. Foto: Krajská zdravotní
Děčín

Děčín - Více než padesát let práce v jedné nemocnici. To je jistě důvod nejen k ohlédnutí, ale i k poděkování zaměstnancům, kteří tuto úctyhodnou metu překročili. Takovou je MUDr. Alice Lodlová z Nemocnice Děčín, kam nastoupila před více než 51 lety a v současnosti pracuje v ambulanci pohotovostní péče pro děti. Společně s dalšími třemi kolegyněmi, kteří v děčínské nemocnici působí přes půl století, se jí dostalo 7. prosince ocenění a poděkování od vedení nemocnice a Krajské zdravotní.

„Pediatrii jsem vždycky chtěla dělat. V době, kdy jsem studovala, byla pro ni ještě na medicíně samostatná fakulta. A dětským pacientům se věnuji celý svůj profesní život. Do děčínské nemocnice jsem nastoupila 1. srpna 1972 a pak pracovala až do důchodu v obvodní ordinaci, která patřila pod nemocnici. Práce s dětskými pacienty mě stále baví, tak jsem, už v důchodovém věku, přešla přímo sem do nemocnice a sloužím na dětské pohotovosti,“ prozradila MUDr. Alice Lodlová.

Spolu s ní vedení Krajské zdravotní a Nemocnice Děčín ocenilo za více než 50 let práce ve zdejší nemocnici také MUDr. Jaroslavu Linhartovou z radiodiagnostického oddělení, Jiřinu Kotalíkovou z gynekologicko-porodnického oddělení a MUDr. Annu Briestenskou z oddělení hlavní sestry.

„Jsem velmi rád, že mohu poděkovat a setkat se s těmi, kdo přes neuvěřitelné půlstoletí pracují v náročné oblasti zdravotnictví a jsou stejnou dobu věrné děčínské nemocnici. Jejich práce si velmi vážím a jsem přesvědčen, že nadále budou inspirací a oporou mladším kolegům,“ řekl MUDr. Michal Hanauer, MBA, ředitel Nemocnice Děčín.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru