Foto: Zdeněk Lochman
Děčín

Sváťovo divadlo přineslo do Jílovského Zámku nezapomenutelné odpoledne plné smíchu a radosti. Pohádka "Jak kočička s pejskem slavili Vánoce" očarovala naplněný sál.

Zájem o představení byl obrovský, sál praskal ve švech. Diváci byli vtáhnutí do světa loutek a pohádek, což jasně ukazuje na úspěch tohoto kulturního podniku. Zábavné okamžiky, včetně zpívajícího balónku a chvíle, kdy pejsek snědl kočičce cukroví, rozveselily děti i dospělé. Sváťa si získal srdce diváků od začátku a reakce dětí byla nesmírně pozitivní. Děti odcházely s bonbóny a možností si pohladit nebo vyfotografovat s maňásky popřípadě i zakoupit menší suvenýry. Pohádka podtrhla vánoční poselství vzájemné pomoci a odpouštění s duchem Vánoc. Sváťovo divadlo opět potvrdilo svou schopnost přinášet kouzlo do života všech generací.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru