Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice - Českokameničtí policisté poslední den loňského roku sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví jednačtyřicetiletému muži z Děčínska. Skutek, který má mít muž na svědomí, se datuje do pátku 29. prosince loňského roku, kdy byl ve večerních hodinách přistižen při obnažování a uspokojování se na veřejně přístupném místě.

"Pro tento účel si muž vybral prostor před domem v České Kamenici. Oznámení spustilo pátrací akci, při které muže vypátrali místní  strážci zákona z obvodního oddělení v České Kamenici, kde musel policistům své jednání vysvětlit.  V případě uznání viny u soudu mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru