Eliška. Foto: Ústecký kraj
Děčín

Litoměřice - Hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller navštívil ve středu 3. ledna 2024 Gynekologicko-porodnické oddělení litoměřické nemocnice Krajské zdravotní, aby poblahopřál mamince, které se narodilo první miminko v novém roce 2024 v Ústeckém kraji. Holčičku Elišku přivedla na svět 1. ledna ve 3:38 hodin Jana Brázdová z Křešic. Nového krajského občánka Elišku obdaroval hejtman drobným granátovým šperkem v podobě andílka.

„Malé Elišce i její mamince přeji hodně štěstí, zdraví a jen samé radosti. Jsem rád, že se první miminko letošního roku v našem kraji narodilo zrovna v porodnici Nemocnice Litoměřice, která má mezi maminkami velmi dobrou pověst,“ řekl hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, kterého doprovázeli Petr Malý, generální ředitel Krajské zdravotní, ředitel Nemocnice Litoměřice Vladimír Kestřánek a primářka gynekologicko-porodnického oddělení Petra Hejtmánková.

Jana a Jaroslav Brázdovi a Jan Schiller. Foto: Ústecký kraj

„Mamince prvního miminka nového roku v Ústeckém kraji gratuluji a přeji oběma v životě především zdraví a pohodu. Samozřejmě mě těší, že letos krajské prvenství slaví Litoměřice. O to více, že nás v roce 2024 čeká generální rekonstrukce oddělení a pacientky, rodičky, ale i personál získají moderní zázemí pro zdravotní péči odpovídající 21. století,“ uvedl ředitel Nemocnice Litoměřice Vladimír Kestřánek.

Za město Litoměřice přišli gratulovat mamince prvního letos narozeného dítěte v litoměřické porodnici a malé Elišce popřát vše dobré do života také starosta Radek Löwy a první místostarostka Alena Rožcová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru