Foto: MM Děčín
Děčín

Děčín - Na několika místech v Děčíně dojde v době vegetačního klidu (do 31. března) ke kácení stromů. Na hřbitově na Folknářích bude pokáceno osm tújí, jedna jedle, tři cypřiše a pět bříz. Kácení bude provedeno z důvodu výrazně zhoršeného zdravotního stavu stromů a také pro zajištění bezpečnosti na hřbitově. Dále budou na Folknářích z bezpečnostních důvodů pokáceny tři borovice, a to v blízkosti č. p. 104.

Další kácení proběhne ve Vilsnici. Konkrétně dvou vrb v ulici Slovanská a tří bříz a jedné vrby v ulici Ústecká x Květinová.

Lesní úřad Děčín dále provede za účelem zlepšení zdravotního a kvalitativního stavu od 4. ledna do 1. března 2024 výchovnou těžbu v lesích na Kvádrberku. Dřevo bude přibližováno koňmi a dočasně skládkováno podél cest. Prosíme návštěvníky Kvádrberku, aby nevstupovali do míst, kde bude probíhat těžba.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru