Foto: redakce
Děčín

Jílové - Záchranné složky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Jílové, strážníci a záchranáři) vyjížděly v pátek 12. ledna 2024 v dopoledních hodinách k muži, který měl zdravotní potíže a ve svém bytě upadl. Vzhledem k tomu, že se jednalo o pacienta s nadměrnou tělesnou hmotností bylo potřeba k transportu více zasahujících. Jednalo se o byt v horním patře panelového domu, proto byla zvolena nejvhodnější cesta dopravy pacienta za pomoci výškové techniky přes balkon. Muž byl následně přepraven do nemocnice.

Jednotka dobrovolných hasičů po úspěšném transportu pacienta následně odjela k nahlášené dopravní nehodě v části Sněžník, kde havarovala dvě auta. Karambol se naštěstí obešel bez zranění osob. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru