Foto: Zoo Děčín
Děčín

Děčín - Dřevěný válec na pamlsky, hřiště pro hlodavce, lízací podložka, míč s provazy nebo rohový kartáč. Přesně takové a podobné produkty nakupovali lidé v akci Daruj hračku, která probíhala celý v prosinec.

Cílem bylo podpořit zabavení zvířat a zlepšení životních podmínek v rámci tzv. enrichmentu. Akce probíhala ve spolupráci se společností HappyZoo s.r.o. Na e-shopu www.happyzoo.cz měli lidé možnost nakoupit vybrané hračky, které pro své svěřence vybrali přímo ošetřovatelé.

„Chovatelé vyjádřili přání získat celkem 34 kusů hraček pro svá zvířata. Díky štědrým dárcům prostřednictvím e-shopu Happyzoo.cz bylo zakoupeno 19 kusů. I přesto, že se může zdát, že to není mnoho, tvoří to významných 55 % požadovaného množství. Tuto akci jsme uspořádali v loňském roce poprvé a osobně jsem si ani nedokázala představit dosažení takového úspěchu,“ zhodnotila akci autorka projektu vedoucí Centra návštěvnických služeb Ing. Dagmar Floriánová. Hračky pro zvířata si již převzali chovatelé a během následujících dní je začnou instalovat do jednotlivých expozic.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru