Foto: MP Děčín
Děčín

Děčín - Během pravidelné kontroly v ulici Na Pískách zjistila hlídka městské policie osobu, která neoprávněně odvezla velké množství odpadu k sběrným kontejnerům. Mezi tímto odpadem byly i větší předměty, jako starý bojler či elektronické spotřebiče jako například myčka na nádobí.

Hlídka okamžitě zajistila a identifikovala pachatele. Následně byla dotyčnému udělena pokuta za protiprávní jednání. Kromě finančního trestu pachatel musel rovněž zajistit úklid místa, kde došlo k porušení veřejného pořádku.

"Bezpečnost a čistota města jsou prioritami městských strážníků, kteří aktivně sledují a zasahují při jakémkoli porušení veřejného pořádku, včetně nelegálního odhazování odpadu, a zároveň systematicky informují veřejnost o odpovědném nakládání s odpadem," uvedl mluvčí městské policie Lukáš Moudrý.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru