Ilustrační foto
Děčín

Jílové - Děčínští policisté v těchto dnech sdělili ve zkráceném přípravném řízení 37letému muži podezření z trestného činu nebezpečného vyhrožování. Muž měl 14. ledna letošního roku, krátce před polednem napadnout v Jílovém před domem svou manželku, na kterou vyběhl s lopatou v ruce.

Manželka se před ním v obavách o život a zdraví ukryla a uzamkla ve vozidle, do kterého se pokusil muž pomocí lopaty dostat a přitom jí měl vyhrožovat zabitím. Na místo incidentu byla přivolaná hlídka policistů. Ti muže zadrželi a následně umístili do policejní cely.

"Vzhledem k tomu, že šlo nepochybně o domácí násilí, policisté následně sáhli ke svému oprávnění a násilnického manžela na dobu deseti dnů vykázali ze společného obydlí. Za trestný čin nebezpečného vyhrožování hrozí muži v případě uznání viny u soudu až tři roky za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru