Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Včera večer došlo k nechtěnému incidentu před kostelem na Husově Náměstí, kdy dva mladí muži ve stavu silné opilosti opustili místní bar. Jejich opilecké chování vedlo ke škodám na dřevěném plotu kostela, který slouží i jako součást jeho architektury.

Strážníci byli přivoláni ve chvíli, kdy u jednoho z opilců došlo ke zdravotním problémům a proto mu byla přivolána záchranná služba, která ho převezla do děčínské nemocnice. Poškozený plot byl zdokumentován a informace předány správnímu orgánu, který bude vést další kroky ve věci.

"Lze jen dodat že, pití alkoholu bez rozumu může mít vážné následky. Věřte mi, životní scénář ‚Proč jsem to udělal/a?‘ se mnohem lépe vykládá při vtipné autorské četbě než ve skutečném životě před správním orgánem či soudem!," uvedl mluvčí městské policie Lukáš Moudrý.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru