Foto: T-Mobile olympijský běh
Děčín

Děčín - Jeden za všechny, všichni na start! To je letošní motto T-Mobile Olympijského běhu, který ve středu 19. června zavítá také do Děčína. Největší běžecká akce v Česku se koná na oslavu olympijských hodnot a myšlenek a letos je hlavním tématem hodnota “přátelství”.

Zúčastnit se mohou děti i dospělí všech věkových kategorií, kteří rádi sportují. Startovné lze koupit pouze online na webu olympijskybeh.cz a část z něj jde zároveň na podporu České olympijské nadace.

Akce je spojená s oslavou Olympijského dne a v České republice se koná již od roku 1987. První ročník inicioval legendární běžec Emil Zátopek. Organizátoři letos znovu počítají s větším zapojením sportovců a olympioniků ze všech koutů republiky, kteří buď závod také poběží, nebo se zapojí do předávání medailí v cíli. Po celém Česku se uskuteční na 90 olympijských běhů se společným startem v 18 hodin. Mezi nimi nebude chybět ani závod v Děčíně, který nabídne trasu na 4,6 kilometrů. Připraven bude i závod pro děti do 15 let o délce cca 500 metrů.

V rámci T-Mobile Olympijského běhu také pokračuje soutěž o VIP vstupenky na Olympijský festival, který se bude konat u jezera Most během olympijských her v Paříži 2024. K medailové stuze s olympijskou hodnotou VÝJIMEČNOST a FAIR PLAY z posledních dvou ročníku mohou tentokrát běžci přidat stuhu s hodnotou PŘÁTELSTVÍ. Ti, kteří posbírají všechny tři stuhy s olympijskými hodnotami, budou zařazeni do slosování o VIP vstupenky. Registrace do všech závodů probíhají pouze online na www.olympijskybeh.cz až do 7. června. Do konce března je startovné pro dospělé za nejvýhodnější cenu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru