Foto: MP Děčín
Děčín

Děčín - V uplynulou středu 24. dubna ráno děti z Mateřské školky Kosmonautů v Děčíně – Březinách vřele uvítaly návštěvu místních policistů. S příjezdem zástupců Dopravního inspektorátu v Děčíně a Městské policie Děčín se pro ně otevřela fascinující příležitost.

Nejprve se děti seznámily s důležitými radami týkajícími se bezpečného pohybu v silničním provozu, jako je správné chování na přechodu pro chodce a využívání reflexních prvků. Jejich pozornost a zájem o téma byla patrná a do besedy se aktivně zapojovaly.

Policisté a strážníci se poté představili a detailně prezentovali svou práci. Na zahradě školky měly děti možnost prohlédnout si služební vozidlo a motocykl, a dokonce si vyzkoušet, jaké to je sedět v policejním vozidle či na motorce. Nechyběla ani zábava, kdy si mohly děti změřit svou rychlost běhu radarem.

Setkání nabídlo dětem příležitost prohlédnout si vybavení a služební vozidla městské policie a v přátelské atmosféře lépe porozumět úloze, kterou policisté i strážníci zastávají v našem městě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru