Foto: redakce
Děčín

Děčín - Na závěr vystoupení skupiny MIG 21 došlo v pátek večer na Labefestu k technickým problémům a uvolnění kotvy hlavní hudební stage pod zámkem. Podle informací došlo k silnému podmáčení povrchu a nepatrnému posunutí pódia. Právě vystupující hudební skupina MIG 21 nestihla zahrát tzv. přídavek a program byl z bezpečnostních důvodů ukončen. 

Během této nepříjemné události nebyl nikdo zraněn. Na místo byla vyslána jednotka dobrovolných hasičů z Boletic nad Labem, později i profesionální hasiči z děčínské stanice. Jednotky na místě pomáhaly při zajištění celé konstrukce, protože později v noci hrozilo její zřícení k Labi. Mluvčí děčínského magistrátu Luděk Stínil noční událost potvrdil s tím, že v sobotu dopoledne se rozhodne o možném přesunutí kapel sobotních koncertů na nedalekou Mariánskou louku. Nyní se dělá vše proto, aby byla hlavní stage maximálně zabezpečena. Jestli dojde k přesunutí bude mluvčí okamžitě informovat i přes sociální sítě města. Proto je doporučujeme je sledovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru