Foto: redakce
Děčín

Krásný Studenec - V neděli 9. června krátce po 13. hodině vyjížděli policisté do Krásného Studence na vrchol kopce Klobouk, kde byl nalezen muž bez známek života. O události jsme informovali ZDE.

Policisté na místě nalezli muže se střelným poraněním, kterému na místě podlehl. Na základě provedeného šetření kriminalisté zjistili, že muž na místě spáchal s největší pravděpodobností sebevraždu a v této souvislosti vyloučili cizí zavinění.

"Mohu potvrdit zásah na kopci Klobouk, kde byla nalezena osoba již bez známek života. Událost jsme předali koronerovi," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

"V případu byla nařízena soudní pitva. Na místě byla zajištěna střelná zbraň, která bude zaslána k dalšímu zkoumání na odborné kriminalistické pracoviště. S ohledem na rodinu a všechny pozůstalé nebudeme k této tragické události poskytovat žádné další informace," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru