Ilustrační snímek. Jedna z kulturních akcí v Jílovém.
Děčín

Jílové - Rockfesťák v sobotu 22. 6. v areálu Jílovského zámku. Začínáme v 15:00 kapelou ALCHYMIE z Chlumce nad
Cidlinou.

Od 17:00 rozezvučí své nástroje děčínská hard-rocková kapela THE REMEDY založená v roce 2013 a hrající autorskou hudbu.

Od 19:00 zahraje kapela CLAYMORE ze Štětí, která vznikla na začátku roku 2011. Vystoupení a tvorba kapely se od začátku nesou v duchu gaelic-rocku, inspirovaného skotskou a irskou hudbou okořeněnou o specifický zvuk skotských dud. Vystoupení kapely doprovázejí CLAY-MORE LADIES svými ladnými tanečními kreacemi.

Od 21:00 rockový den završí svou hudební produkcí DENOI. Čtyřčlenná moderní rocková skupina byla založená roku 2015 v Brně. Hlavní vizí jsou živá vystoupení a poutavá show. Vyplnění pauz při přípravách kapel na stage nám zajistí pan Jakub Rucký s pirátskou show a bublinovými dílnami. Občerstvení a míchané nápoje vás nenechají trpět hlady ani žízní. Vstupné zdarma!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru