Ilustrační snímek, zdroj: facebook - GIRO DI BEER LIBOUCHEC
Děčín
Libouchec - Už po pětadvacáté se do Libouchce na Ústecku sjedou stovky cyklistů z celé republiky, aby se zúčastnili tradičního cyklotouru Giro di Beer – Sobolův memoriál. Vzhledem k množství cyklistů, kterých bývá kolem pět set, bude 22. června přesně v 10 hodin uzavřen jeden jízdní pruh na silnici I/13 od Restaurace Svoboda v Libouchci směrem na Varvažov až k odbočce na Chlumec. „Peleton tuto trasu pojede zhruba 30 minut, řidiče proto prosíme o shovívavost, případně aby v tuto dobu trasou neprojížděli,“ uvedla za pořadatele Kateřina Holubová s tím, že cyklo vyjížďky se zúčastňují také rodiny s dětmi, na které se musí brát větší zřetel. Dopravu bude řídit také policie.
Od 8.00 hodin bude v okolí restaurace Svoboda snížená rychlost na 30 km/h. kvůli bezpečnosti najíždějících cyklistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru