Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policisté z obvodního oddělení Děčín – Podmokly sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování 44letému muži, který měl v jednom v Děčínských bytů sprostě nadávat své družce a vyhrožoval jí fyzickou likvidací. Několikrát ji i udeřil do hlavy.

Jeho agresivita vyvrcholila v pátek v brzkých ranních hodinách, kdy družku opět začal vulgárně urážet a pak svou agresi obrátil i proti dalším osobám v bytě, kterým měl vyhrožovat usmrcením s nožem v ruce.

"Přivolaní policisté na místě muže zadrželi a následně umístili do policejní cely. Po provedení všech potřebných úkonů byl muž v režimu zrychleného zkráceného přípravného řízení postaven do 48 hodin před soud, který rozhodl o nepodmíněném trestu odnětí svobody a od soudu putoval rovnou do věznice, kam jej policisté eskortovali," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru