Foto: čtenář
Děčín

Děčín - Ve středu 26. června v dopoledních hodinách vyjížděly záchranné složky k pádu člověka z okna. K události došlo u jednoho z bytových domů u ulice Čsl. armády. K místu neštěstí vzlétl z Ústí nad Labem i záchranářský vrtulník, který přistál na hřišti u nedaleké školy.

Policejní mluvčí Eliška Kubíčková k události uvedla, že se policisté zabývají případem pádu ženy z okna domu v Děčíně 1, ke kterému došlo dnes kolem desáté hodiny. Žena utrpěla zranění a převzala si ji Zdravotnická záchranná služba. Veškeré okolnosti případu jsou nyní předmětem šetření.

"Pacienta s vážným zraněním jsme vrtulníkem transportovali do ústeckého traumacentra," uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru