Foto, zdroj: Hasiči Varnsdorf
Děčín
Varnsdorf, Horní Poustevna - Ve tři čtvrtě na dvě v noci 28. června 2024 požádalo operační středisko o výjezd hasičského vozidla Unimog na spadlý strom do Horní Poustevny.
Rozvětvený strom spadl nešťastně nejen do drátů elektrického vedení, ale přes hlavní silnici spojující Lobendavu s Horní Poustevnou i na střechu domu, který leží za cestou.
Vzhledem k tomu, že střecha nebyla vážně poškozena pádem, ale hrozilo riziko většího poškození při likvidačních pracích, bylo zapotřebí strom přizvednout, nadlehčit, a především zafixovat.
Strom byl pomalu posunut mimo střechu rodinného domu a za pomocí AZ 30 postupně odřezán až do místa křížení s dráty nízkého napětí.
Poté byl za pomoci hydraulické ruky postupně pokládán na vozovku a průběžně ořezáván.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru