Foto z pondělí, zdroj: JSDH Boletice nad Labem
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - Dobrovolní hasiči z Boletic nad Labem a Křešic vyjeli v úterý 2. července po deváté hodině ranní k technické pomoci, k čerpání vody ze sklepa panelového domu v Přímé ulici v Boleticích nad Labem. Jednalo se o stejné místo, kde už den předtím zasahovaly čtyři hasičské jednotky.

V pondělí došlo k masivnímu úniku vody a zaplavení sklepních prostor a výtahové šachty. V místnostech bylo až přes jeden metr vody. Hasiči na místě zasahovali až do nočních hodin. Událost si vyžádala také zásah záchranářů, došlo k úrazu jednoho člověka. V úterý bylo provedeno úplné dočerpání a pracovníci vodáren prováděli opravy. 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru