Foto, zdroj: JSDH Jiříkov  
Děčín
Šluknov - Profesionální a dobrovolní hasiči vyjeli v noci z pátku na sobotu 6. července okolo půlnoci k nahlášenému požáru domu do Šluknova.
Po přibližně třech hodinách zásahu došlo k redukci a ke snížení zasahujících jednotek. Na místě zasahovali profesionální i dobrovolní hasiči Šluknov, dobrovolní hasiči Velký Šenov, Rumburk a Jiříkov. Dále pak vyšetřovatel požárů, řídící důstojník HZS a PČR. Příčina je v šetření.
Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje uvedl, že na místě zasahovaly jednotky hasičů z druhého stupně požárního poplachu, jednalo se neobydlený dům. Požárem byla zasažena střecha domu. Hasiči nasadili k likvidaci požáru tři vodní proudy. Zásah byl veden vně i uvnitř budovy. Požár se obešel bez zranění. Předběžná škoda je odhadnuta na 750 tisíc Kč, uchráněná hodnota je 1 milión Kč. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto, zdroj: JSDH Jiříkov
 
 
 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru