Foto: redakce
Děčín

Jílové - Strážníci městské policie řeší každý den několik událostí. V letních měsících se jedná především o opilce, rušení nočního klidu, hospodské potyčky, zatoulaná zvířata,...

Hlídka také například dohlíží osobně nebo i přes kamerový systém na pořádek v zámeckém parku. Při pravidelných kontrolách monitoruje dění i v dalších částech města. V současné době strážníci dohlíží i na provoz na Teplické ulici, kde je u místních papíren dočasný semafor. Několik hříšníků již bylo přímo na místě chyceno a pokutováno. Přitom řidiče, kteří projedou semafor na červenou čeká pokuta nejméně 4 500 korun a šest bodů. Nedávno hlídka natočila řidiče, který vozidlem rozvážkové služby jednoho z rychlých občerstvení v Děčíně projel místem, když už na semaforu delší dobu svítila červená. Na videu bylo patrné, jak vůz přibrzdil, pak náhle řidič sešlápl plyn a projel. Vzhledem k tomu, že se u tohoto řidiče jednalo už o druhý a stejný prohřešek za krátkou dobu, bude jídlo nyní pravděpodobně rozvážet už jen na kole.

Když se vrátíme k událostem za poslední dny, tak například v pondělí 8. července večer strážníci řešili na žádost PČR pohřešovanou osobu, kterou během několika minut nalezli. Dále při kontrolní činnosti hledali i zdroj kouře, který se táhl nad městem. Po chvilce byl nalezen na Sněžnické ulici "palič" sena, který oheň musel okamžitě uhasit. V noci z pondělí na úterý prověřovali mimo jiné i oznámení o zatoulané srně v potoce, která nakonec nebyla zatoulaná ve vodě, ale za plotem, odkud ji hlídka pomohla nejít cestu ven. - Strážníci tímto děkují i občanům, co jim pomohli.

O pár dní dříve bylo řešeno rušení nočního klidu, kde v jednom z bytů v paneláku řádila omladila, která dokonce vyskakovala z okna bytu. Samozřejmě se jednalo o dolní patro. Byla také řešena potyčka v bytě, kde podle zjištěných informací se nejednalo o první případ a rozepře už je v řešení u kolegů policie ČR.

Nakonec připomeneme číslo na strážníky do Jílového, kde obvyklé číslo (156) neplatí. Mobilní kontakt na městskou policii v Jílovém je: 602 109 927

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru