Ilustrační snímek
Děčín

Jílové - Jeden z občanů ze sousedního Děčína se ve čtvrtek 11. července v dopoledních hodinách obrátil na městskou policii v Jílovém s tím, že už delší dobu neviděl svého kamaráda a když se měl dostavit na smluvené místo k odvozu do zaměstnání, tak nepřišel. Na pokusy o spojení muž údajně nereaguje.

Muž dále dodal, že přijede osobně také na místo, ale bohužel nemůže hned, proto kontaktoval strážníky. Hlídka tedy okamžitě vyjela do uvedeného bydliště. Na zvonění či bouchání nikdo nereagoval a dle informací od sousedů nebyl muž opravdu dlouho viděn. Při jeho povolání dlouhodobě mimo bydliště to ale nebylo vůbec divné. Během prověřování informací od sousedů dorazil na místo oznamovatel a měl od bytu i klíče. Bohužel bylo zamčeno a z druhé strany byl otočený klíč. Proto byla zalarmována policie ČR i hasiči.

Na místo vyjeli profesionální hasiči z děčínské stanice a místní hasiči. Vstup se provedl do bytu přes žebřík a následně přes okno. Uvnitř byl nalezen muž bez známek života. Událost byla předána policistům.

Policejní mluvčí por. Mgr. Miroslava Glogovská k dopolední události uvedla, že policisté ve čtvrtek dopoledne vyjížděli do Okružní ulice v Jílovém k pohřešovanému muži středního věku, který byl ve svém bytě následně nalezen bez známek života. Podle prvotních zjištění nic nenasvědčuje cizímu zavinění, nic méně k objasnění příčiny úmrtí bude provedena soudní pitva. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru