Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Libouchec - Celkem tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Petrovice, dobrovolní hasiči Jílové a Libouchec) vyjely v sobotu 13. července okolo půl desáté dopoledne k většímu úniku provozních kapalin na silnici 1/13 do Modré. Podle oznámení se duhová skvrna táhla od čerpací stanice směrem do Modré. Mělo jít asi o půl kilometru.

Na místo nejdříve vyjeli místní hasiči a strážníci. Průzkumem bylo zjištěno, že jde o větší úsek. K úniku došlo opravdu od čerpací stanice, ale až po konec Libouchce. Na místo vyjely tedy i další jednotky a kontaktována byla i SÚS Ústeckého kraje. Hasiči provedli úklid vozovky. Doprava místy řízena kyvadlově. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru