Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Děčín

Česká Kamenice - Úpravy na silnici I/13 v České Kamenici jsou hotové. Rekonstrukce měla za cíl vyřešit úpravu nevyhovujícího směrového oblouku v křižovatce ulic Pivovarská x Štítného. Provoz je nyní obousměrný s maximální povolenou rychlostí 30 km/h.

Součástí úpravy silnice I/13 v České Kamenici bylo také doplnění nového veřejného osvětlení přechodu pro chodce a nové části chodníku. Mimo jiné byla zhotovena i opěrná zeď.

Zhotovitelem za 6,976 mil. Kč (bez DPH) je společnost EUROVIA CS, a. s..

Plánovanou rekonstrukci mostu ev. č. 13-092 přes řeku Kamenici provede ŘSD v září tohoto roku. Zhotovitelem se stala firma EUROVIA CS, a. s. s cenovou nabídkou 16 mil. Kč (bez DPH).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru