Ilustrační snímek. Foto: Redakce
Děčín

Jílové - Ve středu 17. července zasahovala hlídka městské policie Jílové v jednom z panelových bytů v Lipové ulici u silně podnapilé ženy. Ta nejprve vyhazovala z okna bytu nějaké věci a byla hlučná. Při příjezdu hlídky odmítala otevřít a jen strážníky slovně urážela.

Když se rozhodla zcela nahá otevřít byt, tak nepokračovala jen ve svém slovníku, ale to už přidala i agresivitu a napadala strážníky. Ti ji za použití donucovacích prostředků omezili na svobodě a převezli do děčínské nemocnice na urgentní oddělení pro další vyhodnocení lékařem. I tam agresivita nepřestávala. Lékař konající službu rozhodl o jejím převozu na záchytnou stanici do Teplic. Ženu tam následně převezla sanitka a to za asistence strážníků. Po celou dobu byla žena stále agresivní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru